Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران مباحث مطرح شده در ارتباط با محیط زیست دارای حساسیت خاصی است به ویژه اینکه سه استان مازندران، گیلان و گلستان تنها کمربند سبز مناسب در کشور هستند به همین دلیل اخبار مربوط به تخریب محیط زیست این سه استان مورد توجه قرار می‌گیرد.

در روزهای گذشته خبری به نقل از عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل مبنی بر نابودی جنگل‌های مازندران تا ۱۵ سال دیگر به شدت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تبعات زیست محیطی نابودی جنگل در مازندران از عزیز عابسی عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل درباره استدلال‌هایش در ارتباط با این اظهار نظر پرسیدیم که وی به صورت کلی بحث نابودی جنگل‌های مازندران طی ۱۵ سال آینده را رد کرد و گفت: بنده اینگونه اظهار نظر نکرده‌ام این مطلب را به اشتباه از جانب بنده نوشتند.

وی با اعلام اینکه بنده به دلیل علاقمندی به محیط زیست و جنگل‌های استان مازندران هشدارهای در ارتباط با تغییر کاربری اراضی داده‌ام، افزود: در حال حاضر نسبت به تغییر کاربری اراضی بی‌توجهی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل که دل پری از وضعیت تغییر کاربری اراضی داشت این طور اظهار نظر کرد: حاصل خیز‌ترین اراضی منطقه از ترکیه تا قزاقستان و حتی یمن در شمال کشور وجود دارد.

وی با اعلام اینکه نقطه سبز منطقه در خاورمیانه خاک حاصلخیزی تا عمق ۱۰۰ متری دارد،تصریح کرد: حتی تا ۱۰۰ متری زمین گل رس وجود دارد، این منطقه جای نیست که اراضی کشاورزی ما به سمت شهرک سازی‌ها و ویلا سازی سوق داده شود.

عابسی در ارتباط با گرانی زمین در استان مازندران گفت: به دلیل کمبود زمین این امری طبیعی است، موضوع این است که همه برنامه‌ریزی‌ها در ارتباط با ساخت و ساز به دلیل اینکه اشتباه طراحی می‌شود، نتیجه مطلوب در حوزه کشاورزی و ساخت و ساز به دست نمی‌آید.

وی با اعلام اینکه طرح‌های تفضیلی روستاها و شهرها در استان باید تهیه شود، گفت: در حال حاضر بسیاری از شهرهای استان به همدیگر متصل هستند و مازندران در حقیقت یک کلان شهر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل اضافه کرد: تبدیل شدن مازندران به شبه کلان شهر اشتباه بوده و این موضوع نشان می‌دهد که برنامه تفضیلی برای توسعه  و رشد در روستاها وجود ندارد.

وی با انتقاد از افزایش ساخت تالارهای پذیرایی در اقصی نقاط استان، بیان کرد: تغییر کاربری نامناسب اراضی در مناطق بکر استان به وفور دیده می‌شود.

از عابسی پرسیدیم که پشنهاد مشخص شما برای برون رفت از مشکلات فعلی که دامنگیر استان هست، را مطرح می‌کنید، این طور پاسخ داد: با توجه به پیچیدگی موضوع برای برون رفت از مسائل فعلی معجزه نمی‌توان کرد ولی متولیان امر در استان باید طرح‌های تفضیلی در شهرها و روستاهای استان را پیگیر باشند.

لا س

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر محدوده و حریم شهرها و روستاهای استان مشخص نیست، مهمتر از مشخص شدن در اجرا هست.

عضو هیئت علمی دانشگاه نوشیروانی بابل خاطر نشان کرد: در وسط جنگل‌های زیارت در استان گلستان ساختمان‌های احداث شد که گفته‌اند مربوط به افراد خاص هست.

وی ادامه داد: برای برون رفت از مسائل فعلی باید مثل تامین آب که شورای امنیت ملی در آن ورود پیدا کرد نسبت به جلوگیری از تخریب خاک‌های حاصلخیز استان‌های شمالی کشور حساسیت خاصی داشته باشیم.

عابسی در پایان اضافه کرد: دستگاه قضا و سیستم‌های حقوقی به صورت جدی در زمینه تغییر کاربری اراضی ورود پیدا کنند.

انتهای پیام/

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: قبرستان دهخدا که متعلق به اوقاف است، تبدیل به پارک می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مصطفی طاهری، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در جلسه تعیین تکلیف قبرستان دهخدا اظهار کرد: مردم از شرایط موجود این محل اذیت می‌شوند در حالی که نهادهای متولی می‌توانند آن را تغییر کاربری بدهند و باید این کار را انجام دهند، به هر حال باید این فضا تغییر کند و نباید دود این مساله به چشم مردم برود.

وی افزود: امیدواریم با اقدامات و هماهنگی‌های صورت گرفته تا تابستان سال‌جاری تغییر کاربری آن به پارک تصویب شود، خوشبختانه هیچ نهادی دنبال منفعت در این مساله نیست، در نهایت دیدگاه اوقاف هم باید این باشد که مردم از وضعیت این محل اذیت نشوند و اگر راهکار میانبری هم برای حل مساله هست، باید انجام دهیم.

حجت‌الاسلام مختار کرمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان هم در این نشست، گفت: جلسات متعدد قبلی منجر به تفاهم‌نامه‌ای شد و باید کار را قانونی پیش ببریم و ما هم دغدغه مردم را داریم، اما توافقات باید کارشناسی شده باشد.

وی ادامه داد: موافق پیشبرد امور به نفع مردم هستیم، چون یکی از کارکردهای اساسی وقف برای آسایش مردم است و الان هم همان‌گونه است اما بعضی مقررات در اختیار ما نیست و آماده هستیم، به شرط باقی ماندن این محل به صورت وقفی خود شهرداری آن را به پارک تبدیل کند.

علیرضا فیروزفر شهردار زنجان نیز در ادامه جلسه، گفت: تغییر کاربری این مکان می‌تواند انجام شود و برای ما فرق نمی‌کند که چه کاربری برای آن تصویب شود، چون هدف ما آبادانی شهر است.

وی اظهار کرد: خود اوقاف هم می‌تواند این زمین را آباد کند و ما می‌توانیم این کار را تسهیل کنیم اما باید زمان‌بندی شده باشد و آماده برگزاری مناقصه تعیین پیمانکار هستیم.

کد خبر 751115

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • زورخانه پولاد هرچه زودتر ثبت ملی شود
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز