Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سید عباس موسوی افزود: تعداد افراد مشکوک به ویروس کرونا در استان بیشتر از این میزان است، ولی تعداد قطعی افرادی که نمونه اشان مثبت بوده به ۱۱ نفر رسیده است که در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت درمان قرار دارند.

وی رعایت خود مراقبتی و راهکار‌های پیشگیرانه از جمله جلوگیری از اجتماعات و مسافرت‌های غیر ضروری را مهم‌ترین راهکار برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در استان مازندران دانست و گفت که تعطیلی دانشگاه‌ها و یا مدارس به منظور انجام مسافرت نبوده، بلکه در راستای طرح‌های پیشگیرانه و جلوگیری از انتشار بیماری است و به مردم استان توصیه می‌شود تا تعطیلی این مراکز را فرصتی برای مسافرت‌ها قرار ندهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران قدرت بالای انتشار ویروس کرونا را دلیل اصلی برای برخی اقدام‌های پیشگیرانه در استان بیان کرد و خواهان رعایت موارد خود مراقبتی از سوی شهروندان شده است.

دکتر موسوی استقرار گیت‌های تب سنجی در مبادی ورودی مازندران از تهران را یکی از اقدامات پیشگیرانه مهم در استان در مقایسه با سایر استان‌های کشور بیان و اضافه کرد: تمام مسافران ورودی در این گیت‌ها تب سنجی می‌شوند و در صورتی که تب بالا به عنوان یکی از نشانه‌های ویروس کرونا را داشته باشند، به مراکز درمانی مجهز شده در مناطق چهارگانه انتقال داده می‌شوند.

مازندران دارای ۲ دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران با مدیریت جداگانه است. پیش از این چهار مورد نمونه گیری به ویروس کرونا از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مثبت اعلام شد و در مجموع آمار جمعیت ابتلا به ویروس کرونا در استان به ۱۵ نفر رسید.

دانشگاه علوم پزشکی بابل هم پنجشنبه شب بیماران کرونا مثبت زیر پوشش این دانشگاه را چهار نفر اعلام کرد.

آزمایش ۲ بیمار مشکوک به کرونا در دزفول مثبت شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: آزمایش ۲ بیمار مشکوک به کرونا ویروس در شهرستان دزفول مثبت و قطعی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، مهدیه توکلی افزود: تاکنون از ۹ بیمار بستری در بخش بیماری‌های حاد تنفسی بیمارستان بزرگ دزفول ۲ مورد مثبت و قطعی شده و نتیجه آزمایش یک نفر منفی است.

وی حال عمومی این ۲ بیمار را مناسب اعلام کرد و اظهار داشت: برای صیانت از کارکنان بیمارستان بر اساس دستورالعمل‌های ایمنی از وسایل حفاظت فردی استفاده می‌شود و این موضوع نباید باعث نگرانی مردم باشد.

توکلی مردم را از مراجعه غیرضروری به بیمارستان برحذر داشت و از سالمندان، مادران باردار و افراد با سابقه داشتن بیماری زمینه درخواست کرد برای ملاقات بیماران از مراجعه به بیمارستان خودداری کنند.

نمونه 4 بیمار مشکوک کرونا در بابل مثبت اعلام شد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام کرد که نمونه چهار بیمار مشکوک به کرونا در شهرستان بابل مثبت شده است.

این روابط عمومی پنجشنبه شب با انتشار اطلاعیه شماره ۱۷ خود نوشت که در حال حاضر ۴۶ بیمار مشکوک به کرونا در ۲ بیمارستان ویژه کرونا در بابل بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل هم به خبرنگار ایرنا گفت که یکی از بیماران بستری در بیمارستان میناگر بابل که نمونه او به کرونا مثبت بود، پس از بهبودی ترخیص شد.

فرزاد جلالی افزود: هم اکنون به صورت میانگین روزانه یکصد بیمار به کلینیک‌های سرپایی به خاطر نگرانی از ابتلا به کرونا مراجعه می‌کنند.

وی گفت: بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل به عنوان بیمارستان دوم در بستری بیماران مشکوک به کرونا آغاز به کار کرده است.

جلالی همچنین گفت که نخستین مورد مشکوک ابتلا به کرونا ویروس چهارشنبه هفته قبل شناسایی شد.

دانشگاه علوم پزشکی بابل با پیام " کرونا را شکستم می‌دهیم " و " هر خانه یک پایگاه سلامت "، تاکنون ۱۷ اطلاعیه در راستای کنترل کرونا ویروس صادر کرد.

بیمارستان میناگر بابل نخستین مرکز درمانی در مازندران بود که به عنوان مرکز قرنطینه و مداوای بیماران کرونایی این استان تعیین شد.

بیمارستان میناگر بابل در جوار بیمارستان آیت الله روحانی واقع، ولی مستقل است.

در حال حاضر به دلیل پر شدن ظرفیت بیمارستان میناگر بابل از بیماران مشکوک به کرونا، بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل نیز برای پذیرش این نوع بیماران آغاز به کار کرد.

ابتلای ۲ گلستانی به کرونا قطعی شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به ضرورت استمرار اقدامات پیشگیرانه از سوی مردم، ابتلای ۲ شهروند این استان به ویروس کرونا را تایید کرد.

سراج‌الدین عارف‌نیا بدون اشاره به تعداد پاسخ‌های دریافتی از آزمایشگاه اظهار داشت: تاکنون آزمایش ۷۹ فرد بستری مشکوک به این بیماری از گلستان به آزمایشگاه تهران ارسال شده است. به طور متوسط روزانه ۷۰ نفر به دلایل بیماری تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری می‌شوند.

به گفته عارف نیا احتمال افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در گلستان وجود دارد.

طبق اعلام مسولان دانشگاه علوم پزشکی گلستان همه روزه شهروندان زیادی با ظن ابتلا به کرونا به بیمارستان‌های استان مراجعه می‌کنند که تاکنون ۳۳۰ نفر بستری شده اند.

بیماری جدید کرونا با نام "کووید-۱۹" از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت که بر اساس آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی، ویروس کرونای جدید تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر به این ویروس مبتلا شده اند.

ساختار ویروس‌های کرونا به گونه‌ای است که افرادی را که هم‌زمان دارای بیماری دیگری باشند و یا کودکان مبتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار می‌دهد.

با این که ویروس‌های کرونا بیشتر در حیوانات دیده می‌شوند، اما هفت نوع از آن‌ها دستگاه تنفسی بدن انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وزارت بهداشت چین اعلام کرد: شمار قربانیان ویروس کرونای جدید در این کشور به بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تن افزایش یافته است.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که ایران با ۲۱ مورد، بیشترین موارد مرگ و میر پس از چین را به خود اختصاص داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دزفول مازندران گلستان بابل کرونا دانشگاه علوم پزشکی بابل بیمارستان میناگر بابل بیمار مشکوک به کرونا ویروس کرونا ۲ بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان در نشست خبری با موضوع تشریح دستاوردها و اقدامات هفته سلامت، افزود : چالش اصلی مان کمبود نیروی انسانی ماندگار در استان است و البته تاکیدی بر نیروی انسانی بومی نداریم واگر در استان ماندگار باشند، برای مان کافی است . 

جاودان گفت: در شرق استان بیشترین کمبود نیروی انسانی داریم که باعث شده است در خدمت رسانی به مردم و بیماران با مشکل مواجه شویم .

وی افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌ و ۱۰۰ میلیارد تومان خانه برای پزشکان و... رهن کرده ایم‌ که این مبلغ را می توانستیم برای توسعه خدمات هزینه کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت دارند.

جاودان افزود:معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان بدلیل حجم‌ بالای واردات و... در اين استان ، جزو معاونت های بزرگ غذاوداروی کشور است.

وی اظهارداشت :در سال گذشته دو بیمارستان در استان افتتاح شد.

غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: بیمارستان ۵۳۱تختخوابی بندرعباس و ۲۶۴ تختخوابی نفت ستاره در جوار بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس و ۱۶۰ تختخوابی میناب در حال ساخت است.

وی افزود: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی در سال گذشته در استان افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان گفت: ۱۹۰ پروژه بهداشتی ودرمانی هم در سطح استان در حال ساخت هستند.

جاودان افزود: ۱۵۰۰نفر نیروی انسانی برای بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس نیاز داریم‌. البته برای تمام بیمارستان های استان که درحال ساخت است ، ۵هزار نفر نیروی انسانی نیاز داریم.

وی گغت: در سال گذشته دانشکده های غرب و شرق استان نیز راه اندازی شد‌

جاودان اظهارداشت : وزیر و معاونان وزیر بهداشت، شورای عالی انقلاب فرهنگی ،نمایندگان استان در مجلس ،استاندار و نماینده ولی فقيه در استان همواره حامی دانشگاه هستند.

وی افزود: هرمزگان در سال ۶۵ دارای دانشگاه علوم پزشکی شد.

جاودان گفت: در سال گذشته مجتمع آموزش عالی سلامت در بستک نیز راه اندازی شد‌.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان افزود: در زیرساخت های رفاهی نیز مشکل داریم تا به متخصصان و پرستاران خانه سازمانی دهیم‌‌.

جاودان گفت: به لحاظ هزینه و اعتبارات علی رغم شرایط اقلیمی هرمزگان،  اما تفاوتی باسایر استان ها نداریم که باعث بروز مشکلاتی برای اجرای طرح ها و....می شود.

وی افزود: بیمارستان ۲۶۴ تختخوابی در سفر رئيس جمهور مصوب شد که تجهیزش را پالایشگاه نفت ستاره انجام دهد.

جاودان در پاسخ برسوالی مبنی برگلایه ساکنان اطراف صنایع استان از شیوع بیماری های سرطان و...و آیا اینکه پژوهشی در این بخش صورت گرفته است، تاکید کرد:  مسائل زیست محیطی در شیوع و افزایش بیماری ها اثرگذار است و صنایع بایستی پیوست سلامت داشته باشند که مدیریت ارشد استان ،پیوست سلامت را از صنایع مطالبه خواهند کرد.  

وی در پاسخ به این‌پرسش که‌در محلات حاشیه ای که فاضلاب روان است واز طریق حشرات و حیوانات برخی بیماری ها ممکن است منتقل شود، گفت:در سال های گذشته دانشگاه های تهران و علوم پزشکی هرمزگان نیز پژوهشی در این‌بخش انجام داده اند که چه میزان بیماری ها در این‌مناطق شیوع دارد که بدلیل اینکه آب آشامیدنی و استحمام در این مناطق بهداشتی است ، میزان بیماری ها در این مناطق چندان بیشتر از سایر مناطق نیست ، اما اصلاح فاضلاب روان در محلات زمانبر است که بایستی انجام شود.

حسین پور معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۲هزار نفر نیروی انسانی در استان داریم و ۴هزار نفر کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت ودرمان و.... داریم. در حال حاضر بین ۲۵تا ۷۵ درصد پست های سازمانی مان بلاتصدی هستند.

حسین پور افزود: از بیش از دوهزار نفر مجوز استخدام سال گذشته، ۹۵۰ نفر در آزمون قبول شدند، اما ۲۰۰نفرشان هنوز مراجعه نکرده اند.

وی گفت: دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۴۰۰ شروع شده و ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۳۶ میلیارد تومان نیز امسال تعیین اعتبار شده است.

دکتر ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: ۱۰۳ هزار نفر اتباع بیگانه ثبت شده در سامانه سیب ، خدمات مان را در استان دریافت می کنند.

وی افزود: درمان کودکان زیرهفت سال در مراکز دولتی رایگان است.

حامد فلاح  معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در ۲۲داروخانه در سطح استان دارو برای بیماران خاص، پیوندی و...توزیع می شود‌.

فلاح افزود:در ده ماه اخیر تعداد داروخانه ها از ۱۸۰به ۲۰۵ داروخانه افزایش یافته است‌.

وی گفت:سهمیه دارویی مان بایستی از ۱.۹ درصد به ۲.۴درصد برسد.

معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی افزود: حدود۱۰۰ قلم کمبود دارویی کشوری در استان هم داریم.

فلاح گفت: ۴۰ شرکت توزیع دارویی در خارج از استان هستند که تلاش می کنیم به استان بیایند‌.

جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت : شعار سلامت امسال ، " سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت " است که بایستی پیشگیری مقدم بر درمان بیماران اعضای خانواده مورد توجه قرار گیرد .

جاودان افزود:هر ایرانی بایستی یک مراقبت سلامت داشته باشد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل