Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: بابل، قطب کاشت حلزون در استانهای مازندران،گلستان و سمنان شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، کاشت حلزون شنوایی، بخشی از جراحی گوش و حلق و بینی است که اولین مرکز آن در ایران از سال ۱۳۷۶ در دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران آغاز شد و امروز شاهد ارایه این خدمت در بابل برای کودکان ناشنوا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر اینکه روند دریافت مجوز و راه اندازی آن بسیار پیچیده و سخت گیرانه بوده و سالها به طول انجامیده، گفت: این امتیاز به دلیل پیچیده بودن تنها به مراکز خاصی از سوی وزارت بهداشت اعطا می‌شود که علاوه بر رشته جراحی گوش، رشته های توانبخشی، شنوایی سنجی و کودکان قوی داشته و از زیرساخت‌ها و تجهیزات با تکنولوژی بالا برای کشف بیماران ناشنوا در ماه‌های اول تولد برخوردار باشند و این افتخار برای دانشگاه علوم پزشکی بابل پیش آمد که با تهیه همه این مقدمات موفق به دریافت این مجوز شد.

جلالی گفت: از بین ۶۷ دانشگاه علوم پزشکی کشور تاکنون تنها ١٣ دانشگاه علوم پزشکی کشور موفق به کاشت حلزون شده اند و بابل اکنون سیزدهمین مرکز کاشت حلزون در کشور است که به این سطح علمی رسیده و می تواند کودکان ناشنوا و حتی بزرگسالانی که دارای توان گفتاری هستند اما قادر به شنیدن به هر دلیلی نیستند، درمان کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: این نوع جراحی تنها برای کودکانی که ناشنوایی مادرزادی در بدو تولد دارند، انجام می شود و در سنین بالاتر نیز تنها در کسانی که توان گفتار دارند، اما به هر دلیلی مثلا برخی از بیماری ها شنوایی هر دو گوش خود را از دست داده اند، امکان پذیر است.

این مسول افزود: پس از انجام  کاشت حلزون، مراحل توانبخشی، گفتار درمانی و غیره نیز برای بیمار برای مدتی باید انجام می شود.

هزینه کاشت حلزون تنها ۶ میلیون تومان است

جلالی خاطرنشان کرد: این جراحی از جمله عمل های پر هزینه و در حدود ۵۰۰ میلیون تومان می باشد اما در ایران بخش اعظم هزینه کاشت حلزون شنوایی توسط وزارت بهداشت با ارز دولتی پرداخت می شود بطوری که خانواده ها تنها حدود ۶ میلیون تومان هزینه پرداخت می کنند.

راه اندازی مرکز کاشت حلزون، افتخاری دیگر در راستای خدمت به هموطنان عزیز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن تشکر از اعضای هیات علمی دانشگاه در راه اندازی این مرکز، اظهار کرد: راه اندازی مرکز کاشت حلزون در بابل، موجب درمان کودکان بسیاری در شمال کشور می شود که به صورت مادرزادی از نعمت شنوایی برخوردار نیستند و همچنین برای دانشگاه علوم پزشکی بابل یک سکوی افتخار محسوب می شود که علاوه بر اینکه مرکز ارجاع بیماران از استان‌های شمالی است، در زمینه تحقیقاتی و آموزشی نیز موجب پیشرفت‌هایی در استان و کشور خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عمل جراحی کاشت حلزون برای دختر ۱۸ ماه و پسر ۲۳ ماهه در بابل و قابلیت انجام این نوع جراحی برای کودکان ، بابل را به قطب کاشت حلزون شنوایی در استان تبدیل خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاشت حلزون استانی اجتماعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل کاشت حلزون راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۴۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند